جامع ترین سیستم نرم افزار تخصصی فروشگاهی شریک

نرم افزار شریک دستاورد جدیدی از یک سیستم حسابداری فروشگاهی است.

این نرم افزار  علاوه  بر مزیت های  موجود در سایر  نرم افزار ها، به مسئله  مهم  شراکت و سهامداران و تقسیم سود عادلانه بین ایشان  پرداخته  که از  مهم ترین  بخش های  نرم افزار  بوده  و همانگونه که در اسم نرم افزار آمده (شریک)  اولین  نرم افزار است که تقسیم سود و زیان را به صورت لحظه ای برای شرکاء و سهامداران به سهولت انجام  می دهد.

شرکاء و سهامداران محترم  میتوانند در ابتدای دوره قراردادهای توافقی خود را به سیستم داده و هر لحظه و در هر زمان که مایل باشید میتوانید میزان سود هر یک از شرکاء را محاسبه نمایند.

تقسیم  سود  عادلانه بین سهامداران و شرکاء  از مهم ترین امور  شراکت بوده و باعث تشویق و دلگرمی  هر یک از آنها بوده  و رونق کار و عدم  آن باعث  بروز اختلاف  و مشکلات دیگر بین شرکاء میشود.

کمتر اتفاق می افتد که  تمام شرکاء از آورده نقدی (سرمایه اولیه) برابر و تجربه برابر و فعالیت یکسان در دوره با هم برابر باشند.

بعضی شراکت ها ممکن است بصورت زیر باشد:

  • شراکت یک سرمایه گذار  بدون تجربه  (با آورده نقدی بالا)  با یک نفر با تجربه (با آورده نقدی کمتر)
  • شراکت چند سرمایه گذار (با آورده های متفاوت)
  • شراکت چند سرمایه گذار (با آورده های مساوی در زمانهای نامساوی). مثال شریک اول سرمایه اولیه خود را در ابتدای شراکت واریز کرده  و  شریک دوم  بعد از  2 ماه  و یا  در تاریخ های  مختلف واریز کرده است.
  • شراکت چند سرمایه گذار (با آورده مساوی) با برداشت های نا برابر و در تاریخ های مختلف.
  • شراکت چند سرمایه گذار (با آورده مساوی) و فعالیت روزانه نا برابر. مثال  شریک اول روزانه 5 ساعت  و شریک دوم  روزانه  7 ساعت حضور فیزیکی در فروشگاه و شرکت داشته است.

و یا ممکن است، فروشگاه دارای 2 یا چند بخش فروش خدماتی باشد و هر از شرکاء  انتظار سود متناسب با  فعالیت و تجربه خود را در آن بخش را  دارند.

در نرم افزار (شریک) محاسبات تقسیم سود براساس آیتم های زیر انجام گردد:

  • روز شمار سرمایه هر از سرمایه گذاران و شرکاء:

در این سیستم  میتوانید تمام یا درصدی از سود را بر اساس روز شمار سرمایه تقسیم کنید. روز شمار سرمایه  برای شرکائی که دارای سرمایه های متفاوت از لحاظ ریالی و زمان واریز دارند و همچنین شرکائی که  برداشت های  نابرابر دارند. دقیقا مثل گردش بانکی  محاسبه میشود و خیال هر یک از شرکاء را از بابت آسوده میکند و باعث میشود حق شریکی که سرمایه خود را به موقع واریز کرده و برداشت هایش کمتر از دیگران است را ضایع نگردد و همچنین باعث میشود ورودی سرمایه به شرکت بیشتر از خروج سرمایه (برداشت های غیر ضروری شرکاء)، باشد و نهایتا نظم در دریافت و پرداخت سرمایه شود.

  • تقسیم سود بر اساس گروههای کالائی فروش رفته:

در این سیستم میتوانید تمام یا درصدی از  سود را بر اساس گروه کالائی تقسیم کنید . مثال شریک اول از گروه کالائی فروش لوازم یدکی  45درصد و شریک دوم 55درصد . شریک اول از گروه خدمات پس از فروش  60 درصد و شریک دوم  40 درصد. شریک اول از گروه کالای امانی  50 درصد و شریک دوم  50 درصد و …

  • تقسیم سود بر اساس تجربه هر یک شرکاء:

در این سیستم  میتوانید بخشی از سود را بر اساس تجربه و تخصص از شرکاء تعیین نمائید. مثال  20درصد از کل سود بر اساس  65درصد برای شریک اول و 35درصد برای شریک دوم و …..شریک صدم

  • تقسیم سود بر اساس فعالیت شرکاء و یا حضور ساعتی و روزانه شرکاء:

در این سیستم  برای تشویق هر یک از شرکاء  10درصد سود را (کمتر یا بیشتر بر اساس  قراراد مشخص شده در ابتدای کار) بر اساس  ساعت یا روز فعالیت هر یک از شرکاء بگیرید. مثال در پایان دوره  مشخص میشود شریک اول 1700  ساعت . شریک دوم  1200 ساعت .شریک صدم ….ساعت حضور داشته اند . که با ورود  این اعداد  به سیستم  10درصد سود به نسبت ساعت های  فوق  تقسیم  میگردد. (این بخش باعث میشود حق شرکائی که حضور و فعالیت  بیشتری داشته اند ضایع نگردد)

صفحات

پست ها بر اساس طبقه بندی

Archives

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

WordPress Lightbox